Overordnet regler for kampe i forbindelse med Firmahockeyturneringen

Reglerne er lavet for, at opnå den største lighed imellem holdene, og for at undgå at tidligere ishockeyspillere (juniorer, division- og elitespillere) vil dominere turneringen, og evt. hentes ind til de afgørende kampe.

Firmahockeyturneringen skal være for alle, og ses som et underholdende og sjovt event firmaerne imellem.

Der spilles efter almindelige ishockeyregler dog med undtagelse af:

Spilleregler:

• Ingen tacklinger og slagskud
  • To spillere fra det angribende hold, skal have rørt pucken i angrebs-zonen, før der kan scores mål. Pasningen/berøringen er gældende, så længde pucken forbliver i angrebs-zonen, og ikke har været ude over blålinje.
  • Slagsmål medføre bortvisning og giver automatisk min. en dags karantæne.
  • Der spilles med gammeldags icingregler, og ikke hybrid-icing, så der fløjtes når pucken passerer baglinjen. Spillere må gerne skifte efter icing.
  • Der spilles 3 x 20 minutter med løbende tid. Uret stoppes dog ved spilafbrydelser i de sidste 2 minutter af hver periode.
  • Ved sejr tildeles 3 point til det vindende hold. Ved uafgjort får hvert hold 1 point. Der spilles ikke med overtid eller straffe.

Hvilke spillere kan tilmeldes?

• Spillerne skal primært være ansatte i virksomheden.
  • Alle spillere skal indskrives fra turnerings opstart, og virksomheden kan kun benytte sig af disse spillere igennem hele turneringen.
    Er det nødvendigt at hente hjælp fra spillere, der ikke er indskrevet ved turnerings opstart, for at kunne gennemføre en kamp, skal det meldes til og godkendes af Firmahockey inden kl. 16 på kampdagen. "Låne-spilleren" skal have tilknytning til virksomheden, og må ikke være nuværende eller tidligere spillere på elite-, division- eller ungdomsniveau. Alternativ vil Firmahockey være behjælpelig med spillere fra FIK-motionsafdeling.
  • For at spille slutspilskampe, skal man minimum have spillet 2 kampe i grundspillet
  • Af sikkerhedsmæssige grunde er minimumsalderen for deltagelse i turneringen 15 år for drenge og 16 år for piger.